lux 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2007 Witam, Ostatnio trafiłem na ciekawą sytuację. Domena globalna "com" nie została opłacona na czas, załóżmy że opłacona była do 01.05.2007. Właściciel nie kwapi się, aby ważność tej domeny przedłużyć. Po jakim czasie nie opłacona domena globalna .com jest dostępna do kupienia? Dzięki za info pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozmu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2007 75 dni, przynajmniej tyle wygooglałem (wpisz sobie frazę "redemption period"). Kiedyś też słyszałem, że to zależy od danego registara i może trwać do 90 dni... ale 1 wersja jest bardziej prawdopodobna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2007 75 dni, przynajmniej tyle wygooglałem (wpisz sobie frazę "redemption period"). Kiedyś też słyszałem, że to zależy od danego registara i może trwać do 90 dni... ale 1 wersja jest bardziej prawdopodobna. dzieki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach