user1 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2007 Witam Czy są chętni do współpracy nad spolszczaniem cPanel v11 styl x3 ? Ja powoli zaczynam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 9, 2007 Nie wiem po co spolszczać ta "choinkę", ten panel to jest istna klęska ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jkopacze 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2007 Nie wiem po co spolszczać ta "choinkę", ten panel to jest istna klęska ... Można było by się tym zając, posiadam spolszczenie wersji x. Ogólnie jednak cpanel jest kiepsko rozwiązany pod tym kątem. Pomimo istnienia plików językowych w których teoretycznie powinny być wszystkie teksty programiści nawciskali kupe innych komunikatów do skrytpów perlowych, zdarzają się nawet skompilowane fragmenty w których za nic nie podmienisz tekstów :/ Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2007 hmmm moge pomóc jak coś w spolszczeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ogamer 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 Dołączam do ekipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2007 Pozwolę sobie temat odświeżyć. Czy ze spolszczenia X3 coś już wynikło, czy też na razie prace nad tym zostały zaniechane ? Jeżeli temat stoi w martwym punkcie proponuję zebrać chętne osoby, podzielić ładnie plik, po odpowiednim kawałku dla każdego, i dokonać tego dzieła . Wszelkich chętnych proszę o kontakt via PW. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
user1 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2007 Na własną rękę powoli spolszczam ale jakiś team by się przydał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2007 Ehmm, odświeżam z przed 2 miesięcy wiem ale może powiesz coś więcej? Kontynuujesz jeszcze to spolszczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mprivacy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2009 Witam, jakby ktoś był chętny, to posiadam aktualną wersję spolszczenia dla cPanel. Proszę pisać na priv, albo na marek@privacy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
speedyexe 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Witam Rozpoczołem na własną rękę spolszczanie najnowszej aktualizacji Cpanelu dla userów czyli ten cały X3 Jeśli jest ktoś chetny dopomocy to prosze sie zgłaszać najlepsza opcją będzie podanie działami jakie spolszczacie i dodawać do swojego posta czyli np. GSWFTPDesc1 i GSWFTPDesc2: You can use FTP to upload files to your site. To do this, you will need to create a FTP account to access your site with. You can do this in the FTP Accounts area which is linked on the home page of this interface. Then, you will need to download a FTP client that works with your operating system so you can connect to that account. Spolzsczenie: Możesz użyć FTP do przesyłania plików do witryny. Aby to zrobić, musisz utworzyć konto FTP by mieć dostęp do witryny. Można to zrobić w dziedzinie kont FTP, które są podlinkowane na stronie głównej tego interfejsu. Następnie trzeba pobrać klienta FTP, który działa z systemem operacyjnym, dzięki czemu można podłączyć do tego konta. http://translate.google.pl/?hl=pl&sl=e...Authentication# i poprawiajcie bo ten tłumacz czasami krzaczy Jeśli ktoś zacznie dodawać po kolei w ten sposób ja także zaczne i szybciej skończymy Każdy sobie będzie uzupełniał gdzie mu brakuje już gotowe teksty... Niech każdy określi się jaki dział spolszcza i nie tworzy nowego posta co chwile tylko niech edytuje swój istniejący. Ja zacząłem od góry czyli Kreator wstępnej konfiguracji. Czekam na odzew Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Powodzenia. Ja jednak pozostanę przy RVSkin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
speedyexe 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Powodzenia.Ja jednak pozostanę przy RVSkin. Powiedz coś więcej na ten temat to jakaś nakładka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Tak, to jest nakładka na cPanel, licencję można kupić już za kilka dolarów miesięcznie. Daje sporo nowych "skórek" i przede wszystkim masę nowych wersji językowych (w tym polską). http://www.rvskin.com/ - tu masz wszystkie informacje. Tanie licencje znajdziesz m.in. tutaj: https://www.instantcpanellicense.com/billing/cart.php (możesz też zamówić roczną licencję bezpośrednio na rvskin.com) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
speedyexe 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 thx za szybka odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mprivacy 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2010 spolszczenie do cPanel x3 dostępne pod http://cpanelx.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
user1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2010 Ja nabyłem niedawno spolszczenie za symboliczne 100 PLN, niestety takie samo jak kolega powyżej proponuje czyli po 2 ikony w wierszu zamiast po 4 czy 5 jak jest w standardowej angielskiej wersji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach