Clark 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 Witam. Napiszę prosto i zwięźle. Chciałbym kupic "Najlepszy i najtanszy" serwer w Europie. Najchętniej w Niemczech. Najlepiej przy umowie miesiecznej(jak w netdirect.de), ale i roczna tez byc moze. Traffic - Nie mniej niz 1 TB. Mam juz jedna maszyne w hetzner ale pomyslalem, ze zapytam na forum to moze otrzymam kilka ciekawych adresów. Z góry dziekuje za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 serverbasar.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 Podasz jakąś specyfikację serwerka (sprzęt, dyski, łącze transfer)? zainteresuj się: http://serverbasar.de http://webtropia.com ew. hosteurope strato.de xantron.de www.ngz-server.de webperoni.de //@Buszmen pierwszy:P //jest jeszcze 1und1.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 www.ngz-server.de Jeżeli zamawiasz serwer podając adres w Polsce Musisz zapłacić za 6 miesięcy z góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 euserv.de najlepiej wejdź na webhostingtalk.com i wpisz w wyszukiwarce "germany" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clark 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 Najbardziej zaciekawila mnie webtropia. Jaki tam jest limit Trafficu? Przepraszam za problem, ale z niemieckiego jestem zielony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 Masz chyba 100mbit z 1TB pozniej spada do 10mbit. Pamietaj, ze cena np. 24,00 Euro to cena promocyjna za pierwsze 3-mce, pozniej 48Euro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clark 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 Tak tak. Najchetniej interesowało by mnie cos z umowa miesieczna. Cos jak netdirect.de. Ale to chyba jedyna taka firma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 Raczej tak. polecam wejść na WHT.com i tam wpisać w wyszukiwarce, w dziale Dedicated Servers hasło Europe - masa opinii i ofert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach