foo 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 http://litespeedtech.com/products/webserver/download/ Działa to bardzo fajnie (chociaż nie testowałem jakoś szczegółowo -ot, pobawiłem się). + jest bardzo przyjemny instalator + panel administracyjny do zarzadzania vhostami, itd + wydajnośc (wg producenta wersja standard i tak jest szybsza od apache'a) - ograniczenia wersji standard Czy testował ktos LiteSpeed'a na wiekszych serwisach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 jest juz temat o litespeed uzywam od hmmm kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony ... co prawda serwis nie duzy ale phpbb by przemo, dziala świetnie bardzo wygodny na dodatek, łatwe update'y.. jedyny minus wersji standard to limit 150 jednoczesnych polączeń dla aplikacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 minus wersji standard to limit 150 jednoczesnych polączeń dla alpikacji LiteSpeed Enterprise (1CPU-Core) Compare Leased License $349/Year Owned License $499 I w tym problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 Licencja straszna, już chyba lepiej by było zainwestować w zeusa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2007 Jak narazie to ja znam jedną polską firmę (lh.pl) z zeusem i ceny mają srogie. Za to ponoć jakość dobra. Aż dziwne że nie ma innych firm z hostingiem na tym sofcie. Mozę cena jest barierą. Swoją drogą ciekawe ile to kosztuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach