wujekstaszek 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2007 Witam Potrzebuję ok. 300-500mb hdd transfer 30-50gb/miesiąc w rozliczeniu miesięcznym ftp, mysql, domeny i subdomeny b/o proszę o oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2007 Zobacz sobie na prohost.pl, dają 1GB i 40TRAFICKU miesięcznie. Serwery w softlayer, nawet szybko chodzi. Jak poszukasz to znajdziesz może aktualny kupon na zniszke 50% w skali roku I wtedy to się opłaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujekstaszek 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2007 hmm interesujące masz jakiś namiar na w/w zniżke ? pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2007 Na webhostingtalk.pl ( czyli defakto na tym forum ) była. Daj mi 5 minut to zedytuje tego posta czy znalazłem O proszę Sprawdź sobie czy działa 2 miesiące temu jeszcze działało Ale piszę że "Promocja wygasa 8-mego kwietnia 2007." Więc chyba Miesiąc too late Napisz do nich i spytaj się o promocję może Miło mi poinformować, że z okazji zbliżającej się 4tej rocznicy naszego hostingu wszystkie konta są tańsze o 50%. Z promocji mogą skorzystać tylko nowi klienci. Aby to zrobic należy podać kod promocyjny "urodziny" w koszyku. Promocja wygasa 8-mego kwietnia 2007. Ceny promocyjne ważne są przez okres jednego roku. http://www.prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujekstaszek 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2007 dzieki.. poszło.. mam nadzieję, że przymkną oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2007 To modzi kasować ten temat bo jak zobaczą to będzie lipa Tak na serio - You welcome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujekstaszek 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2007 no i kicha.. juz mnie nie chcą.. 50% ceny za te parametry byłoby super.... szukam dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2007 Może napisz do nich i spytaj się o promocję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2007 Nie znajdziesz nigdzie taniej, niż tyle ile oferuje prohost.pl nawet bez kuponu promocyjnego. Takiego konta możesz szukać od 200 zł rocznie, chyba, że chcesz potem narzekać na forum, że Ci nie działa, lub, że nie ma kontaktu z adminem itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 4, 2007 jor.pl - dokładnie.. marzą o nie wiadomo czym za grosze... heh.. a potem jest płacz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2007 yoyo.pl transfer nielimitowany najlepszy hosting w rÓmuni Tak na serio to bierz w prohost bo warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach