anguiler 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2005 Witam! Jestem na forum nowy, szukam pewnej niezbędnej mi informacji. Czy w forum opartym na programie php BB, można zablokować możliwość pisania postów przez osoby niezalogowane, gości na forum. Jeśli jest możliwe takie ustawienie, to co powiniennem zrobić? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję za rady. Pozdrawiam serdecznie - Anguiler Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartos 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2005 mozna ustawic w administracji mozliwosc pisania postow tylko przez zarejestrowanych uzytkownikow czy tylko przez moderatorow albo przez grupy osob ktore mozna utworzyc w phpbb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radom 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2005 klikasz: Panel Administracyjny/ Fora - zezwolenia / wybierz interesujace Cie forum i potem 'zaawansowane' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anguiler 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2005 Bardzo dziękuję za cenne rady, już działa mi tak jak chciałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach