tryme 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2007 Witam, Ostatnio zarejestrowałem nowe domeny lecz tym razem w OVH. Po rejestracji w panelu okazało się, że nie mogę ustawić wildcard Pani na informacji poinformowała mnie, że nawet administrator nie może nic na to poradzić Pytanie: czy jest jakaś szansa aby w OVH ustawili mi wildcard na domeny czy pozostaje mi jedynie transfer domen ? Dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2007 Willcard domen nie jest konfigurowany po stronie rejestratora domen, a po stronie hostingu/serwera gdzie domena prowadzi (konfiguracja vHostów). Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tryme 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2007 W takim razie inaczej zapytam. Na jakim serwerze w moim przypadku najlepiej trzymać wpisy DNS ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2007 Na jakim serwerze w moim przypadku najlepiej trzymać wpisy DNS ? Twój dostawca usług hostingowych powinien Ci to umożliwić, ale możesz też skorzystać z usług np. freedns.sgh.waw.pl lub afraid.org. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach