kane 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2007 Juz załatwołem ta sprawę mozna usunąć temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2007 A masz dostęp do phpMyAdmina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kane 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2007 Tak mam serwer dedykowany a Cpanelem do celów własnych pod hostowanie darmowych for internetowych by Przemo i własnie nie wiem jak nadać uprawnienia do baz danych przez PHP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2007 1. Wchodzisz do phpMyAdmin 2. Wybierasz usera 3. Nadajesz uprawnienia do wybranej bazy A jak to zrobić spod cpanela to nie mam pojęcia.. Ostatni raz miałem z nim styczność 1,5 roku temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kane 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2007 Tak to ja wiem ale chodzi mi o automatyczne nadanie uprawnień do bazy danych przez skrypt PHP proszę o pomoc może ktoś inny wie jak to zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach