Lapiech 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2007 Witam. Pierwsze pytanko - czy ktoś używa dedyka z ovh.pl?? SERWER Drugie pytanko - ich system gotowy do użycia - czy łatwy sposób zarządzania ?? - tworzenie takiego mini hostingu. SYSTEM 1 SYSTEM 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2007 Mam u nich ten serwer, do którego linka podajesz. Ogólnie nie jest źle, ale wielkimi wadami jest łącze tylko 5mbit oraz wysokie ceny za dodatkowy ram. Na hostinK to ta maszyna się na pewno nie nadaje, a skoro zadajesz takie pytanie to już możesz sobie odpuścić prowadzenie hostinKu. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2007 Polscy klienci są przez OVH w pewien sposób olewani. W końcu porównując ceny do niemieckiego odpowiednika to nie dość, że kilkadziesiąt procent taniej to łącze mają o wiele większe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2007 bo i w niemczech oglonie tansze serwery a jak sobie popatrza na polskie serwery i lacza 1 mbt/s za 200 zł to i oni z cenami nie szleja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2007 Tylko, że serwery są we Fr a nie w Pl tylko, że PL oddział tej firmy jakoś ceny tak ustawia jak by firma miała serwery w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2007 Witam, nie miałem u nich dedyka więc nie napiszę mojej opini o nich, powiem tylko 1 - to łącze odstrasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach