Wojtek3 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2007 Mam pytanie do Was: Czy warto kupić teraz domene .pl za 39zł netto w az.pl?? Czy lepiej poczekać do końca promocji (30 kwiecień)?? (Pewnie bedzie inna ciekawsza promocja) Jak myslicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2007 Najlepiej skorzystać z usług innej firmy... AZ SUXX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek3 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2007 Najlepiej skorzystać z usług innej firmy... AZ SUXX Jakiej?? i za ile?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2007 A ciężko tak samemu zapoznać sie chociaż z cennikami firm z tej strony a następnie opiniami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2007 Jakiejkolwiek innej, znanej i polecanej.. nie wiem, nazwa.pl, czy coś.. ja korzystam z domenytanio.pl, ale pewnie 20zł Cię zbawi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2007 az.pl to złodzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach