Red 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2007 Witam, mam takie pytanie. Serwer jest dość mocny: 2 x Dual Intel® Xeon CPU 2.80GHz, dwa giga ramu, dyski SCSI w raid 1 spięte. Na b. dużych bazach przy dużym obciążeniu load był max 5 - tutaj przy robieniu backup. Od tygodnia obserwuję coś co mnie zaczyna niepokoić. Load skacze do 50-80 !!!! Przeczyściłem baze danych, restart serwera pomógł na ok .. 2 dni.. pozniej to samo się dzieje. Co może być tego przyczyną ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2007 masz eaccelerator zainstalowany? Pytam poniewaz jak robiles restart maszyny to mogl CI sie usunac katalog /tmp/eaccelerator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2007 @muchakk: he he lol, mam to samo, głupi eA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2007 Ja sobie poradzilem, zamontowalem nowy dysk jako /hallo i tam zrobilem taki schemat /hallo/tmp/eaccelerator od tej pory nie mam juz zadnego problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2007 ja mam reboot raz na 215 dni więc też nie narzekam zbytnio (tylko trochę ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2007 Jaka baza i jak robisz backup, gdzie trzymane są bazy, jaki system plików i jak zamontowany? Jaki serwer www i czy używasz eacceleratora ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach