kane 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2007 Witam, Mam problem z właczeniem WildCardu na serwerze dedykowanym z Cpanelem prowadzę serwis z darmowym hostingiem for internetowych, do tej pory wystarczał mi zwykły serwer np. SuperHost ale musiałem sie przenieść na coś stabilniejszego i w pełni własnego, nie jestem dobrym adminem lecz ssh nie jest mi obce proszę was o pomoc we właczeniu WildCerdu co muszę zrobic krok po kroku będę wdzięczny za wszelką pomoc Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2007 Nie znam CPanela, ale na logikę potrzebujesz tylko dwóch rzeczy... które notabene możesz wpalcować ręcznie z konsoli. 1) wpis DNS: * IN A IP 2) wildcard w Apachu: ServerAlias *.domena.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kane 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2007 Dzięki serdeczne własnie chodziło mi o te DNS * IN A IP tego mi brakowało wszystko działa Dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach