wujekstaszek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2007 Witajcie !!! Poszukuje serwera pozwalajacego na tworzenie subdomen za pomoca htaccess Wiem że home.pl ma coś takiego ale te ceny nei sa do zaakceptowania Serwer musi obsługiwać: RewriteEngine On Options +FollowSymlinks RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_HOST} subdomena.domena.com RewriteCond %{REQUEST_URI} !subdomena/ RewriteRule ^(.*)$ subdomena/$1 [L] lub RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.) [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://www.%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L] miejsce min. 200mb co do transferu - ciężko powiedziec ... 10-20gb.. Prosze tylko o poważne oferty Pozdrawiam wujek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2007 Nie podałeś najważniejszego: ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujekstaszek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2007 nie mam pojęcia jaka mogła by być cena - dlatego tu piszę i szukam ofert.. sam widzisz jaką ofertę ma home (sic!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2007 No ale masz jakiś maksymalny budżet więc podaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2007 o ile dobrze zrozumialem szukasz hosta z mod_rewrite i wilcard. Wiekszosc to obsluguje, a jak nie to trzeba sie dogadywac o to wildcard z operatorem. Hmm sprawdz: only.pl (nie jestem pewny) jor.pl webd.pl a z zagranicznych dreamhost.com (ok. 120zł/rok) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujekstaszek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2007 chce stworzyc serwis opary na subdomenach i potrzebuje opcji do tworzenia glownych dzialow serwisu na subdomenach za pomoca konfiguracji apache poprzez htaccess... mam nadzieję, że się rozumiemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach