foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2007 Gdzie w miarę tanio zarejestruję domeny DE? Ostatnimi czasy widzialem gdzies rejestratora za ~15zł per domena (zamierzam zarejestrowac kilka-kilkanscie tych domen, wiec cena ma znaczenie). dzieki za sugestie wszelakie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2007 Witaj 15 zł to to nie jest, choć o takich cenach nie słyszałem, ale podrzucam link: http://www.2be.pl/wszystkiekraje.html Pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LandyDef110 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2007 Suchar: *żadnej* domeny .de nie zarejestrujesz, jeżeli nie będziesz miał adresu (meldunkowego, bądź siedziby firmy) w Niemczech. Prawo do niemieckich narodowych ( .de) mają tylko rezydenci BRD. Jak chcesz to sprawdź te informacje na stronie www.denic.de (odpowiednik polskiego NASK'u). BartłomiejJ: Nie zauważyłeś przypadkiem, że 2be.pl jakoś dyskretnie tą sprawę na swoich stronach przemilcza.... Tak na prawdę, to domeny .de może zarejestrować każdy ISP. Osobiście mam kilka domen .de hostowanych przez home.pl (którzy nota bene nie podają, iż mają je w ofercie). To samo będzie dotyczyć równiez domen cypryjskich (załatwiałem znajomemu mającemu firmę zarejestrowaną na Cyprze) i wszelkich innych, które wymagają potwierdzenia danych adresowych Pozdrawiam LandyDef110 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach