Lubelak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2007 Witam, Poszukuje hostingu bez limitu transferu i sporym miejscem na dysku. Jaka firme byscie polecili? Z gory dzieki za odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2007 Nie ma czegoś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2007 Nie ma czegoś takiego. Jeżeli ma gruby portfel to znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2007 Nie, nie istnieje coś, co jest nielimitowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2007 Istnieje, jest nim kosmos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubelak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2007 Hm no to co radzicie jezeli moja strona generuje 300 gb ruchu www co miesiac? Mam nadzieje ze bedzie sie jeszcze rozwijac, wiec potrzebuje brak limitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2007 Jakiś dedyk, 300GB to przecież mało, po co brak limitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubelak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2007 ehh dedyk to duze koszta, chyba ze znasz cos niedrogiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2007 Dedyk z 300GB transferu to jakieś 150-200 zł miesięcznie. Taka strona nie nadaje się na hosting współdzielony ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2007 Wcale nie takie duże. Za niecałe 200zł miesięcznie można coś znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2007 netdirekt - mniej niz 100 zł miesięcznie zdaje sie za P3 733 / 500 gb ruchu .... tyle ze musisz nauczyc sie administrowac serwerem ... ale jako ze jest google każdy kumaty człowiek da rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2007 Istnieje: http://www.cirtexhosting.com/unmetered.shtml . Jak to działa pojęcia nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2007 ovh.pl bez limitow transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2007 Jak już napisał shive nie istnieje nic bez limitu Takie hostingi piszą w swojej ofercie bez limitu żeby zachęcić klientów do kupna, każde łącze ma jakiś limit, a gdy się zbliża do granicy czerwonej jest wylot z DC Kup taniego dedyka i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubelak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2007 Netdirekt wyglada korzystnie cenowo, a jak z opinia o tej firmie? Macie jakies doswiadczenie ze wspolpraca z nimi? A moze jeszcze jakies inne firmy polecacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2007 Netdirekt wyglada korzystnie cenowo, a jak z opinia o tej firmie? Na forum owym wszytko pisze. Co do serwerów bez limitu transfer nie ma przecież łącze ogranicza transfer. Nawet jak masz 100 mb/s to przecież jest jakiś max transfer który da się pobrać . ( to można policzyć ) Po drugie jak byś max 100mb/s łącza transferu chapał to pewnie DC by każde podziękowało ci za współpracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2007 Co do serwerów bez limitu transfer nie ma przecież łącze ogranicza transfer.Nawet jak masz 100 mb/s to przecież jest jakiś max transfer który da się pobrać . ( to można policzyć ) Po drugie jak byś max 100mb/s łącza transferu chapał to pewnie DC by każde podziękowało ci za współpracę jak Sobie wezmie dedyka to moze i caly czas zarzynac 100mbit, jezeli ma taka oferte serwerownia. Wiadomo, ze hostingi sa wyczulone.. a te nielimitowane, to pelno downloadow tam sie znajduje i zaraz zarzna sieciowke @Lubelak Ja bym na twoim miejscu wzial VPSa z hosteurope.de od 40zl wzwyz.. zawsze mozesz przejsc na wyzsza opcje i zachowac dotychczasowe IP.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2007 Możesz skorzystać z hostingów, które dają bardzo duże limity na przykład powweb.com servage.net (POLECAM) dreamhost.com bluehost.com netfirms.com (POLECAM) I tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2007 servage.net Kto jeszcze korzysta z tej firmy? Przy takim limicie transferu, nadawaloby sie to pod moj ftp P.S. Jakie znacie najlepsze kupony promocyjne? Znalazlem tylko na dodatkowe 25GB do konta. EDIT: No i znalazlem, zabieram sie do czytania http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=673 & http://forum.joomla.pl/showthread.php?t=4193 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2007 zainteresuj się DreamHost.com Ruch co prawda nie jest nieograniczony, ale naprawdę sporo mozna go zrobic (watpie w to 2TB w ofercie, ale ja śmialo robilem 300GB) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2007 ja na powweb.com robiłem 1,5Tb/mc i mnie wywalili a teraz mam netfirms.com robie około 1,8Tb/mc i wciąż rośnie i nie ma problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2007 Hmm.. wow! Jaki to transfer? Statyczny (jakis download) czy np. fora przemka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2007 download + hosting obrazków powweb sie czepiało non stop, że pliki są nie zgodne z prawem a tam mam spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2007 Ano wlasnie, u mnie z tych 300GB jakies 100-150GB to 2 zamulacze (phpbb + phpbb daro). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2007 Zawsze można spróbować. Najwyżej tych kilka piw wylejemy za kołnierz Po lekturze WHT.com wynika że mogą być problemy z mysql (wolno działające) ale reszta całkiem sprawnie i dobrze funkcjonuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach