ml0dy 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2007 witam, nie mam zbyt wielkich wymagan potrzebuje hosting na ok 10-15 kont e-mail po 50mb kazde konto dostep do jednej bazy sql, przestrzen na dysku ok 1gb transfer miesieczny 5gb spokojnie starczy i dostep do wrzucenia jedne stronki www ;-) wazne zeby bylo szybko i nie zawodnie poki co zalozylem konto w proste.pl ale nie podobaja mi sie tam loginy do poczty jakie mi proponuja nazwa.domeny.pl_uzytkownik troche mi to sie nie podoba czy znajde w tej cenie cos dobrego konkurencyjnego ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2007 Witam serdecznie! Proszę zapoznać się z ofertą naszej Firmy MasterNET.pl Serwer typu PREMIUM lub PROFESSIONAL powinien być odpowiedni pod Pańskie wymagania. Nie stosujemy żadnych ograniczeń co do nazw kont pocztowych oraz umożliwiamy tworzenie kont typu: biuro@domena.pl !== biuro@inna_domena.pl (są to dwa oddzielne konta o tej samej nazwie) Zapraszamy do uruchomienia dowolnego serwera na bezpłatny 10-cio dniowy okres testowy. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2007 Konto na strefa.pl powinno Ci odpowiadać za 122 brutto masz serwer w sprawdzonej firmie i co ważne profesjonalny webmail. W tej cenie strefa nie ma wielu konkurentów. Nie twierdze żę masternet nie jest dobry ale ma 2 razy drożej przy zbliżonym pakiecie. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2007 zeby bylo szybko i nie zawodnie poki co zalozylem konto w proste.pl ale nie podobaja mi sie tam loginy do poczty jakie mi proponuja nazwa.domeny.pl_uzytkownik troche mi to sie nie podoba czy znajde w tej cenie cos dobrego konkurencyjnego ?? Poczta ma dzialac niezawodnie, nie myslalem, ze loginy nie beda sie podobać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sq- 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2007 biorac pod uwage, ze login i adres sie nie pokrywaja nie rozumiem czemu login mialby sie nie podobac:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2007 klient płaci klient wymaga , na kontach z cpanelem login zazwyczaj przyjmuje format login+domena.pl co również jest mało atrakcyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2007 login+domena.pl = login@domena.pl - w miarę atrakcyjny;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach