scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2007 http://www.tele2.pl/html_priv_internet.php obecnie internet z Tele2 można za darmochę testować tele2 nie oficjalnie wiadomo że będzie miało b. konkurencyjne ceny za internet jak i prędkości wysyłania będą dość ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2007 hmm w sumie, można by po testować ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2007 ja już testowałem nie licząc skaczącego pingu oraz czasami że mnie rozłącza jest OK zresztą za free można ryzykować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2007 Jaka tam w ogóle prędkość jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2007 1mb/s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2007 eeee tyle to ja mam teraz w domu Czyli nie testuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2007 A ja nie mam wogóle linii tp Mam już swoje doświadczenia z tele2 (oczywiście odradzam) ;P Pozatym jak 1 Mbit to dziadostwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2007 A ja nie mam wogóle linii tp Mam już swoje doświadczenia z tele2 (oczywiście odradzam) ;P Pozatym jak 1 Mbit to dziadostwo. wiesz 1mb/s za darmo przez 3m-c? darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ... dają za darmo to ja biorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2007 wiesz 1mb/s za darmo przez 3m-c? darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ... dają za darmo to ja biorę No właściwie tak gdybym miał mozliwość też bym brał. Jestem tylko ciekawy czy na jeden numer telefonu można mieć jednocześnie 2 usługi ADSL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sq- 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2007 nie mozna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2007 nie można - ale jak sie da jakiś rozdzielacz sygnału to można. ale w moim przypadku jak umowa z TP sie skończyła to założyłem sobie darmowego tele2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2007 lol malo 1 mb ... jak ma kilka razy wiecej ... nie ma co wyeplniac jeszcze znajac tele2 po 3 miesiacach beda problemy z rozwiazaniem umowy darmowego neta (: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2007 lol malo 1 mb ... jak ma kilka razy wiecej ... nie ma co wyeplniac jeszcze znajac tele2 po 3 miesiacach beda problemy z rozwiazaniem umowy darmowego neta (: zobaczymy ja tam nic nie podpisywałem nawet regulaminu nie dostałem chciałbym również powiedzieć że do internetu tele2 jest stały adres IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach