samaslodycz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2007 Witam szukamy stabilnego oraz wiarygodnego providera który zaproponuje naszej organizacji korzystne warunki na serwer z maksymalną przestrzenią 100mb . Do tego potrzebna będzie jedna baza msql oraz możliwośc podpięcia domeny .org . To wszystko z przepustem 1gb miesięcznie. Całość powinna być zamknięta w miarę dobrym sprzęcie. Proponujemy płatności w cyklu rocznym. oferty prosimy kierować pod: samaslodycz@gmail.com pozdrawiam, Łukasz Stępień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2007 iq.pl progreso.pl kei.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2007 MasterNet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2007 Oferta na mejla? Malutkie konto z malutkim transferem, a wypowiedź, jakby ogłaszali przetarg na szafę z dedykami Na taką wizytóweczkę każdy "głupi" wziąłby jakiegoś giganta - nazwę, albo home - choćby pod wpływem reklam.. Chyba, że szukacie czegoś za 50zł rocznie ("bo małe parametry chcę, to po co mam dużo płacić?") heh.. A w temacie powiem tyle: np. ja używam i polecam m.in. IQ.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach