Gość Spanner Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 Witam, dostałem mail z powiadomieniem o PW na forum, jednakże link do wiadomości jest błędny gdyż wygląda tak: Witaj Spanner, <ciach> wysłał do Ciebie prywatną wiadomość zatytułowaną "<ciach>". Możesz przeczytać tą wiadomość kilkając w link poniżej: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?act...ID=in&MSID=IDZespół forum WebHostingTalk. http://www.webhostingtalk.pl/index.php chodzi dokładnie o to cojest pogrubione, naprawić to możecie w /cache/lang_cache/x/email_content.php bodajże 4 czy 5 linijka jest ten napis z Zespół forum, wystarczy, że po " a przed Zespół zostanie dodany \n gdzie x - katalog zplikami języka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2007 Hi Dawid U mnie jest wszystko ok, zawsze dostaje poprawne powiadomienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2007 U mnie jest wszystko ok, zawsze dostaje poprawne powiadomienia Me 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2007 ...ja tez dostaje zawsze zle, ale jakos nigdy mi sie nie chcialo o tym pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2007 O. Ja też dostaje źle, dopiero zauważyłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2007 U mnie tez występuje ten problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2007 Dziękuję bardzo za szczegółowe wyjaśnienia. Zmiana wprowadzona, już powinno być dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2007 ..ja tez dostaje zawsze zle, ale jakos nigdy mi sie nie chcialo o tym pisac Dokladnie , na kazdym forum dostaje zle powiadomienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2007 Dziękuję bardzo za szczegółowe wyjaśnienia. Zmiana wprowadzona, już powinno być dobrze. Nie ma problemu support ipb kłania się teraz już jest wszystko w pożądku Hi Dawid Hejka, Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach