Saint 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 Chodzi mi o nie drogie konto z mozliwoscia przydzielania domena roznych ip najlepiej z goznej puli z jakims zroznicowaniem... cos w rodzaju oferty tani-hosting.net. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 www.prohost.pl 1ip = 6zł/m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 to cale 1 pln wiecej niz ma konkurencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 czyli co ? za drogo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2007 tez potrzebuje na serwerydedykowane.pl mozesz wytargowac stare IP < 5 netto (udalo mi sie dostac smiesznie niska cene ale niestety przechodze do innej podsieci wiec nie moge wziasc...) niestety nowe (lacze premium) sa po 5pln netto/mc :/ kiedys mieli w ofercie tez 100pln/rok za ip ps. gogle mi wyplulo jeszcze http://www.puretec.pl/49.htm "dodatkowe IP ( maksymalnie 3 IP ) - 55 PLN rocznie" moze ponegocjuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2007 a po co wam tyle IP bedzie spamowac czy jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2007 tak - jestesmy najwiekszymi spamerami w europie i szukamy tutaj taniego hoztinku ehhh... jak bym spam chcial rozsylac to bym se neo zamowil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2007 ehhh... jak bym spam chcial rozsylac to bym se neo zamowil To by moglo nie przejsc ;-). Spora ilosc serwerow (polskie portale) ma spore ograniczenia na Neo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2007 To by moglo nie przejsc ;-). Spora ilosc serwerow (polskie portale) ma spore ograniczenia na Neo. o2.pl kiedys mial do 20 wiadomosci z tego samego IP .. w ciagu 24h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2007 ehhh stawiasz krasnala bez zapory i w ciagu godziny chcac nie chcac bedziesz rozsylal spam skonczmy ta dyskusje nie wiem jak saint ale ja wiecej niz to ze chodzi o SEO nie powiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach