zrio 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Witam! Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś korzysta z ich oferty dostępu do internetu. Ceny są wręcz śmiesznie niskie, albo to jakiś chwyt marketingowy. Przykładowo, za łącze 3Mbit symetryczne z dedykowanym IP zapłacimy poniżej 200 PLN/mc..... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Witam!Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś korzysta z ich oferty dostępu do internetu. Ceny są wręcz śmiesznie niskie, albo to jakiś chwyt marketingowy. Przykładowo, za łącze 3Mbit symetryczne z dedykowanym IP zapłacimy poniżej 200 PLN/mc..... Pozdrawiam Czesc, mysle, ze spokojnie mozesz sprobowac. Troche znam ta firme od srodka, z tego co sie orientuje to oferte maja naprawde dobra ;o) Pozdrawiam i Wesolego Jajeczka Pawel - Imperion.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Troche znam ta firme od srodka, z tego co sie orientuje to oferte maja naprawde dobra ;o)Widac po stronce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Ehh, za tą cenę to nic lepszego od neostrady nie może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Widac po stronce Widac, widac Tak czy inaczej, nawet chcialbym aby ktos przetestowal ich uslugi... Z mojej strony powtarzam, z tego co sie orientuje oferte maja naprawde ciekawa. Dobry sprzet, dobre lacza, ja bym sie nie wahal Pozdrawiam Pawel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Za tanie pieniądze to nic dobrego nie może być, to jest Polska i ceny łącz są nadal wysokie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Za tanie pieniądze to nic dobrego nie może być, to jest Polska i ceny łącz są nadal wysokie... Eh.. Może ktoś wie jak się nazywała ta wrocławska firma oferująca 100mbit no-limit za ~80pln? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Widac, widac Tak czy inaczej, nawet chcialbym aby ktos przetestowal ich uslugi... Z mojej strony powtarzam, z tego co sie orientuje oferte maja naprawde ciekawa. Dobry sprzet, dobre lacza, ja bym sie nie wahal Pozdrawiam Pawel Orientujesz się jaki maja zasięg, w jakich miastach itd? Z ich stronki nie mozna tego odczytac.. No i, czy oferuja cos takiego jak np. netia - jada po laczach tepsy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 Buszmen: e-wro? Już nie istnieją . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 Coś gdzieś mi w oko wpadło, że e-wro zostało przez kogoś przejęte.. ale kto kogo i kiedy, to już nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 A szkoda, podobno te 100mbitówki dawały z siebie wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 Moja siostra po przygodzie z e-wro skorzystała z Dialogu. I chce jak najszybciej zapomnieć o tych 100mbit. Więc tu nie o bity/s chodzi a o jakość i stabilność ofert. Mam nadzieje że ten bait to nie działa jak "prosperita+Lavel3" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 e-wro zostało wchłonięte przez Dialog. Pewnie skończy się na przepięciu userów na średniawe aDSLe z Dialogu, które jak ćwierkały ptaszki na POLIPie rozłączają się po 15 minutach nieaktywności na porcie 80.. (niestety sam tego nie mam przyjemności stwierdzić bo w Warszawie Dialogu niet). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 Co 15 minut to sie rozłączał mi dialup w dialogu, fakt. Ale nie DSL Ciekwe jak ma się rozłączyć "średniawy DSL" skoro idzie via ethernet bez autoryzacji. On się nawet nie załacza to trudno żeby się rozłaczał. Właczasz kompa i internet już jest jeśli jest zainstalowana sieciówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 A to nie ma PPPoE w Dialogu i autoryzacji? Zaznaczam, że moja wiedza na temat bazuje jedynie na tym: http://www.grupy.egospodarka.pl/nowa-ofert...t,320702,8.html bo nie mam dostępu do Dialogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 Ostatnio miałem okazje korzystać z Dialogowego DSLa. Nie, nie ma PPPoE. Wpisujesz IP, bramę, DNSy i działa. PS. To był DSL ze stałym IP. Nie mam pojęcia jak jest teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 ja mam dsl dialog i masz to tak przez ethernet zadnych polaczen odpalasz maszyne i masz polaczenie jak na lanie a konfiguracja to tak jak wyzej napisał kolega czyli ip maska brama i działa zadnych rozłaczeń przynajmniej nie mialem od 2 lat więc polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 Niestety w ofercie dla ludzików z kablem NEO nie ma stałego IP wiec pewnie jest logowanie. Wyjściem z sytuacji jest dokupienie IP za 12 zł na miesiąc, Konkurencja nie daje takiej możliwości przynajmniej w cenniku nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2007 Niestety w ofercie dla ludzików z kablem NEO nie ma stałego IP wiec pewnie jest logowanie. Wyjściem z sytuacji jest dokupienie IP za 12 zł na miesiąc, Konkurencja nie daje takiej możliwości przynajmniej w cenniku nie ma. TP nie sprzedaję adresu IP do neostrady. Nie ma takiej możliwości. od stałego IP jest DSL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach