k.raczkowski 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2005 Witam, Od paru dni poszukuję firmy hostingowej, która oprócz standardów typu Fantastico i wszystko inne co wymaga tylko php zechciała by też zainstalować bugzillę. Od razu powiem że z czołówką z top100 jakoś ciężko się dogadać . Najlepiej układa mi się z inten no ale proces jeszcze trwa ... Może ktoś ma w tym temacie jakieś doświadczenia ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojt24 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2005 Od razu powiem że z czołówką z top100 jakoś ciężko się dogadać . Z czołówką tzn? Z którymi firmami rozmawiałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.raczkowski 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2005 home.pl: Instalacja oprogramowania na serwerze lezy calkowicie w gestii klienta. Oczywiscie w razie pytan lub problemow pozostajemy do dyspozycji. superhost: po rozmowie telefonicznej z konsultantem odniosłem wrażenie że zawracam komuś d... ale może to tylko wrażenie .... To są tylko oczywiście moje wrażenia, bardziej mnie interesuje czy ktoś ma jakieś doświadczenia jak w poście niż dyskusja o firmach hostingowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach