Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2007 Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych bez komputerów Życzy zespół WebHostingTalk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2007 Dziekuje i dolaczam sie do zyczen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2007 Przyłączam się do życzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2007 bez komputerów to ma być jakaś kara? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2007 Bez przesady, ten 1 dzien wytrzymamy;) PS. Nie zalejcie za mocno w lany poniedziałek Panowie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2007 mi sie niestety wytrzymać nie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2007 Ja co roku wszystkim życzę świąt bez komputera (w tym i sobie) i jakoś nigdy się nie udaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2007 Heh.. Ja na każde święta coś popsuje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2007 Wzajemnie Życzę Wszystkich Spokojnych, radosnych Swiąt i koniecznie mokrego dyngusa (nie oszczędzajcie komputerów!!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2007 Heh.. Ja na każde święta coś popsuje.. i nie w święta zresztą też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2007 Heh.. Ja na każde święta coś popsuje.. i nie w święta zresztą też... A najgorsze jest to, że w święta technicy mają wolne. PS. Niech tradycji stanie się zadość: serwer down - czekam na KVMoverIP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2007 Ja też chciałbym dołączyć się do Świątecznych życzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantes 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2007 To i Ja: Wszystkiego najlepszego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2007 Spokojnych... i mniej samotnych niż moje. Spedzonych wsrod rodziny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2007 Spokojnych... i mniej samotnych niż moje. Spedzonych wsrod rodziny... Kaczy, My jesteśmy z Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2007 Swieta?? Juz?? Dopiero co wigilia byla...sie zasiedzialem przy tym kompie... Wszystkiego najlepszego dla uzytkownikow najlepszego forum na swiecie Pozdrawiam i zycze swietnego jaja, super zajaca i radosnej atmosfery. Kaczy, damy rade, samotnie nie jest tak zle, w koncu od czego jest komp Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach