shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2007 Witam, szukam serwera wirtualnego , chce zeby byl w USA -> TX -> Dallas (miasto niekoniecznie ale co do Texasu to mus) , obslugiwal PHP i mial pojemnosc powiedzmy 50-100 mega dysku. zalezy mi na szybkiej maszynie (obrobka tekstu z tablic w PHP). milo widziana mozliwosc zaplaty przez paypal zapomnialem dodac , jakis maly MySql tez potrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2007 chce zeby byl w USA -> TX -> Dallas (miasto niekoniecznie ale co do Texasu to mus).... milo widziana mozliwosc zaplaty przez paypal Można wiedzieć dlaczego akurat taka lokalizacja? mieszkamy tam czy takowi będą odbiorcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2007 chce zeby byl w USA -> TX -> Dallas (miasto niekoniecznie ale co do Texasu to mus).... milo widziana mozliwosc zaplaty przez paypal Można wiedzieć dlaczego akurat taka lokalizacja? mieszkamy tam czy takowi będą odbiorcy? lokalizacja dlatego ze serwer z ktorego pobieram dane/strony wejscoiwe jest w Dallas, wiec chce zminimalizowac czas dostepu do nich (calosc operacji praktycznie do wrzucenie jakiesj www do tablicy i sparsowanie jej odpowiednio) , uzywajac tego mechanizmu na serwerach z PL widze ze troche muli czasami w sumie ma wrazenie ze tylko w momencie kiedy u nas maxymalny ruch sie konczy a u nich jeszcze nie zaczal dziala jakotako wiec licze na to ze odpalajac u nas za dnia u nich bedzie maly ruch i bedzie to dzialac szybko , bo niestety danych wejsciowych mam bardzo duzo.. ps. nie ma zadnych odbiorcow poza mna , a ja zbieram pliki wynikowe z dysku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2007 Ile potrzebujesz transferu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2007 mysle ze 100mb do 500mb miesiecznie max, wiec chyba nawet nie ma takich malych opcji w "standardowych planach"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2007 Mogę zaoferować serwer w dallas. 100mb/2gb - 25zł/rok lub 1gb/40gb -105zł/rok www.prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2007 Mogę zaoferować serwer w dallas.100mb/2gb - 25zł/rok lub 1gb/40gb -105zł/rok www.prohost.pl i o to chodzilo, dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2007 Basic WWW Pojemność: 50 MB Transfer: 2 GB 2 konta pocztowe 2 bazy Mysql 2 subdomeny 2 konta FTP cPanel Cena: 6 zł netto/ miesiąc Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach