Johnatan 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2007 Witam. Czy zaraz po instalacji Zend Optimizera skrypty będą działać szybciej? Czy muszą być zakodowane Zend Encoderem aby się szybciej wykonywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2007 Zaraz po instalacji powinny szybciej działać i nie muszą być kodowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 a nie myslales o eAccelerator? ja mam go u siebie i zrobil na mnie duze wrazenie - forum przyspieszylo o jakies 10razy czas generowania jedenj strony był juz podawany ponad 1 i liczba userow okolo 100osob online po zainstalowaniu spadlo do 0.03, teraz kiedy mam nawet po 200osob to dochodzi do 0.06-0.08 ja jestem bardzo zadowolony inni uzytkownicy tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johnatan 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 Tak, widziałem porównania, eAccelerator jest rzeczywiście lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach