Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2007 Witam. Takie pytanko na dzisiaj: otoz znalazlem ciekawa oferte cms na bitrixsoft.com I wszystko super, tak jak chcialem, ale jedno mnie nurtuje. Wersja MySQL/OracleXE/MSSQL Express jest tansza 4 razy od wersji Oracle/MSSQL. Mozecie mi powiedziec jaka roznica?? Z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2007 Może przeczytasz sobie dokumentację wymieniownych produktów oraz warunki zawarcia umowy/zakupu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2007 Czytalem i nic, co pozwoliloby mi odpowiedziec na te pytania nie znalazlem... Jedyne co jest napisane, to ze pierwszy i drugi to osobne moduly, ale w specyfikacji nie ma nic na temat roznic obu... Rozni sie tylko tym, co podalem wyzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2007 Wersja MySQL/OracleXE/MSSQL Express jest tansza 4 razy od wersji Oracle/MSSQL. Mozecie mi powiedziec jaka roznica?? Z gory dziekuje Czy naprawde trzeba Ci to przeliterowac?Wersja tansza wspolpracuje z bazami danych MySQL/OracleXE/MSSQL Express. Wersja drozsza wspolpracuje z bazami danych Oracle/MSSQL. Poza tym (po raz kolejny): czy to forum wyglada jak jakis BOK? Tym bardziej BOK firmy sprzedajacej CMS'y? Czy az tak trudno wyslac maila do sales@ badz info@? Ludzie, naprawde... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2007 Czy az tak trudno wyslac maila do sales@ badz info@? Nie jestem osoba zasmiecajaca forum. Wyslalem 3 dni temu, lecz nie dostalem odpowiedzi, dlatego napisalem tutaj. Jezeli nie chcesz, nie musisz przeciez odpowiadac. Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2007 Jezeli nie chcesz, nie musisz przeciez odpowiadac.Ale przeciez Ci odpowiedzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2007 Ale przeciez Ci odpowiedzialem I za to na koncu podziekowalem. Chodzi o to, ze nie musisz mnie tak strasznie krzyczec odpowiadajac, szczegolnie ze jest rano, a juz tak cholernie nie chce mi sie siedziec w tej robocie Pozdrawiam i zycze milej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach