mlyn3k 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2007 wiem, ze jest juz podobny temat, ale minelo troche czasu, wiec moze cos sie zmienilo.. zamowilem server dedykowany na ich stronce- otrzymalem maila od nich z ktorego zrozumialem, ze jesli moje dane sie zmienily lub cos sie nie zgadza to powinienem napisac do nich etc etc na koncu listu napisali zeby zajrzec na ich http://www.hetzner.de/support.html znalazlem tam wzory zamowienia w pdf, ktore nalezy wysylac faxem.. zastanawiam sie czy mam im to przefaxowac (w innym temacie byla mowa, ze wysyla im sie te papiery) skoro druczki te, nie roznia sie w zasadzie niczym od formularza, ktory wypelnialo sie na ich stronie.. niestety slabo znam niemiecki, a hetzner nie maja zbyt dobrego tlumaczenia -na amgielski- na www ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tuX 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2007 Musisz przefaxować ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2007 Ja nie musiałem nic faksowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2007 Ja też nie musiałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tuX 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2007 Pomyliło mi się z netdirekt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2007 Nie trzeba faxować żadnych umów -> zamawiasz -> czekasz -> odciągają kasę -> dostajesz dane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2007 Lub ostatnie dwa punkty w odwrotnej kolejności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach