Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Witam serdecznie, Dziękuję wszystkim za udział w konkursie. Pytanie główne nie było łatwe ale i tak wielu odpowiedziało poprawnie. Nie przedłużając, poprawna odpowiedź na pytanie: "Co dziś świętujemy?" to.... : Trzecie urodziny forum WebHostingTalk.pl !! 30 marca 2004 została zarejestrowana domena. Od tego czasu jesteście z nami, za co bardzo Wam dziękujemy. Pytanie dodatkowe, sponsora nagród, firmy Progreso brzmiało: "W Centrum Danych jakiej firmy znajdują się serwery Progreso?" I odpowiedź to oczywiście gts-energis. (wszystkie odpowiedzi były weryfikowane na Waszą korzyść Losowanie zostało przeprowadzone w najbardziej anty-komputerowy sposób mi znany (nawet została wynajęta modelka , zobaczcie sami : Zwycięzca głównej nagrody, konta Progreso Biznes Plus oraz kubka WebHostingTalk.pl: Zwycięzca drugiej nagrody, konta Progreso Biznes oraz kubka WebHostingTalk.pl: Zwycięzca trzeciej nagrody, konta Progreso Biznes oraz kubka WebHostingTalk.pl: I pozostali zwycięzcy, 15 kuponów rabatowych 30% na dowolne konto Progreso oraz kubki WebHostingTalk.pl Wszystkim szczęśliwcom gratuluję i skontaktuję się na początku tygodnia aby ustalić szczegóły. Pozdrawiam, Bartek i cały zespół WebHostingTalk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tuX 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Milutko, szkoda, że o konkursie dowiedziałem się dopiero po ogłoszeniu wyników A te kubki... można jakoś jeszcze nabyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Hmm nie wygrałem może innym razem się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Heh, to mam od Was wspaniały prezent na moje jutrzejsze urodziny (1 kwietnia - naprawdę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abaddon 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Kurde a tak mało brakowało ;/ może następnym razem sie uda. @ zrio wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 wiadomo było że nie wygram ale w konkursie nie zaszkodziło udziału brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Uwierzcie mi, że bardzo trudno przeprowadza się taki konkurs. Niestety niektóre osoby źle odpowiedziały na pytanie i było mi bardzo przykro, że nie mogłem ich dodać do losowania. Tak samo w konkursie brały udział osoby bardzo zasłużone dla forum (bardzo duża liczba odpowiedzi) ale te zostaną docenione tak czy inaczej Co do pytania tuX'a -> tak, kubki będą dostępne w sprzedaży, gdyż jest duże zainteresowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 @ Abaddon: dzięki dzięki, ale to dopiero jutro heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 :) wiedziałem że patrick i fujara wygra coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryb 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Super . Nigdy w życiu nic nie wygrałem, teraz też nie wierzyłem, a tu masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abaddon 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 To tylko pozostaje mi pogratulować zwycięscą. Gratiki Ryb zgarnołeś główna nagrodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Dajcie znac odnosnie cen tych kubków;) //edit: cóż to za dama obsługiwała maszynę losującą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Fobi, ładne masz paznokcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Tylko włosów mało na klatce;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Hehe, fajnie. Odpowiedziałem na pytania prawidłowo, ale nie uwzględniono mnie w konkursie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Sbvc, skąd pewność, że Twój login nie został przysłonięty palcem modelki ? (serdeczne pozdrowienia dla Maszyny Losującej ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 @Przemysław w sumie możliwe, bo to było rano i mogłem być pierwszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Wszyscy zostali uwzględnieni w konkursie, sbvc twój nick był ostatni w drugim wierszu. Specjalnie zdjęcie jest rozmazane. Gwoli ścisłości losowała moja dziewczyna i to Ona jest wszystkiemu winna! Przed każdym losowaniem z zamkniętymi oczami mieszała i wyciągała los, na prawdę zorganizowałem to najuczciwiej jak tylko się dało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 losowała moja dziewczyna A ja myślałem, że Ty. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 No to będę pić z kubka webhostingtalk mmmm Tylko to chciałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Tylko to chciałem Ja mialem nadzieje na jakies konto z progreso xD , szkoda ze nie kufle ale oczywiscie z kubka rownie bardzo sie ciesze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoldz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 Wydawało mi się że więcej osób będzie w tym konkursie uczestniczyć ale nawet przy dość skromnej konkurencji potwierdziło się moje szczęście do konkursów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 ciekawe kto to losowanie robił. bo widać takie seksowne rączki (...) raczej to nie Pan Bartosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2007 ciekawe kto to losowanie robił. bo widać takie seksowne rączki (...) raczej to nie Pan Bartosz Gwoli ścisłości losowała moja dziewczyna i to Ona jest wszystkiemu winna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2007 Ale milo Kubeczek. Za dwa miechy bede w Polsce to sobie wezme go jak bede wracal. Zrobie wam reklame w Irlandii ) Mila niespodzianka. Zrio, chcac byc pierwszy: Wszystkiego najlepszego, jako ze u mnie 2 rano, z okazji urodzinek. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach