_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 Witam, Mialem w webperoni.de server za 10 euro miesiecznie, wykupilem go na 3 miesiace, dostalem maila ze server zostal zablokowany bo minela jego waznosc. Napisalem ze dziekuje za informacje ale nie bede korzystal juz z Panstwa uslug. Oni odpisali mi ze mam jeszcze zaplcic 70 euro za cos tam. Przeciez wzialem server na 3 mieisace a nie na rok. Dear Sir, you have to pay for the whole contract... Mit freundlichen Grüßen webperoni - Buchhaltung Do tego ich support jak i cale VPS ( za 10 euro) jest za przeproszeniem do dupy, postawielm na tym VPSie forum jak bylo wiecej niz 10 osob to apache padal. Do tego dali jeden ticket supportu bez mozliwosci dokupienia. LOL Co mam zrobic ? moze to ja jestem w bledzie i czegos nie doczytalem ? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tuX 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 Napisz po prost, For what I have to pay exacly? Żeby Ci pokazali cały wyciąg... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 Ktoś na forum tutaj miał podobną sytuację u nich. Ta serwerownia podobnie jak s4u to jedna wielka pomyłka. Porządna serwerownia ma darmowy support.. (czyt. chodzi o zwyczajne pytania itp, a nie o ustawianie maszyny). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tuX 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 Ja tam na ich support nie narzekam ;-) Ogólnie wg mnie to dobra serwerownia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 Wymiana maili tez nie za dobra, od kas napisalem im zeby napisali za co konkretnie mam placic do tej pory zero odzewu, a tak w ogole to odpowiadaja mi na maile po okolo 24 h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 a tak w ogole to odpowiadaja mi na maile po okolo 24 h. A na co liczyłeś za 10 Euro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 By przaynajmniej napisali gdzies ze osobom co maja vpsa za 10 euro odpowiadaja po paru dobach i bylo by ok. :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 Chyba żartujesz. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tuX 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 Mi na maile odpowiadają po max 2h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 A co moga mi zrobic jezeli im nie zaplce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 Wytoczyć proces sądowy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 A skad beda mieli pewnosc ze ja to ja ? Ze nie podalem falszywego nazwiska czy cos ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 A skad beda mieli pewnosc ze ja to ja ? Ze nie podalem falszywego nazwiska czy cos ? Chyba jednak nie masz czystego sumienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 Nie, poprostu kupilem server na 3 miesiace za 30 euro ktory byl bezuzyteczny, nie zamierzam wiecej wydac ani centa na bezuzytecznego servera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 ..o.. i tutaj dochodzimy do sedna sprawy: dzieci w hostingu - dzieci, lub jak kto woli (bo zaraz szanowny mastercobra napisze, że dzieckiem nie jest) - ludzie nieodpowiedzialni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 A napisałeś im, że rezygnujesz? Bo według regulaminu masz taki obowiązek. Jeśli tego nie zrobisz automatycznie pzredłużają. Pewnie nie wystarczy mejl odeslac mejla na wiadomosc generowana w wielu przypadkach przez automat tylko trzeba wejsc do panelu i tam zrezygnowac. [tak jest w hosteurope.de] Próbowałeś już do nich pisać na ten temat? To pomaga w 90% przypadków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 Zablokowali mi konto i napisali ze odblokuja jak tlyko wplace pieniadze, odpisalem ze dziekuje za uslugi ale juz nie bede korzystal. a to ich mail: Hello,also you have to pay your invoice and send cancellation for the server! Mit freundlichen Grüßen webperoni - Buchhaltung hmm ? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 Zapłać zaległe faktury i wyślji rezygnację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 Mam im zaplcic 70 euro i jeszcze zrezygnowac ? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 Mam im zaplcic 70 euro i jeszcze zrezygnowac ? :> Dokładnie. Jeszcze masz jakieś wątpliwości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 No ale ja dokladnie nie wiem za co ja mam placic skoro wzialem server tylko na 3 miesiace i zaplcilem z gory ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 My mamy wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2007 jesli dobrze zrozumialem wzieles serwer za 10eu ale umowa z ISP jest taka ze daja ci serwer za 10ue przy umowie na 10 miesiecy wiec z rezygnacja nie bedzie tak latwo... ehhh... a potem sie dziwic ze polakom nie chca sprzedawac serwerow albo chca kase za rok z gory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2007 o rezygnacji trzeba powiedziec przed uplynieciem czasu kontraktu (przynajmije 2 tyg.), inaczej jest automatycznie przedluzana.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2007 Chyba nie ma sensu ciągnąć tego tematu. Mastercobra, w dziecinny sposób potraktowałeś umowę prawną i dziwisz się, że ktoś chce egzekwować coś, co zaakceptowałeś kupując usługę. Trzeba było wcześniej myśleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach