perlas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 Poszukuje hostingu sms, pojemność minimum 100MB transfer minimum 6-7GB. Podajcie jakies sprawdzone firmy Z góry dzięki, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 problem w tym, ze nie ma i nie bedzie sprawdzonej, pewnej firmy z gwarancjami oferujacej hosting za sms. Dlaczego? bo to się nie oplaca. Nie lepiej wydac te 2zł więcej (tyle kosztuje przelew na poczcie) i oplacic normalne konto w _sprawdzonej_ firmie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 Szybszą transakcją według mnie jest sms dlatego wlaśnie hostingu opłacanego w ten sposób szukam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 w takim razie zaloz sobie konto w mbanku - jest szybki a wyjdzie Cię to o wiele taniej (wolisz placic ok. 12zł/mc za hosting sms czy 50zł/rok?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 Suchar, ale rodzice oplacaja abonament w telefonie nie daja kasy do reki Taki maly zarcik. Hosting za sms?? Moze jest ale pewnie z uptime 70 %. Pozdrawiam i odradzam takich wynalazkow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 Jest hosting taki jak RWI.pl , jest za sms kiedys z niego korzystałem i zastanawiam się nad nim, konto w banku mam poszukam czegos ciekawego ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 @Mark Dean ,Od tego jest IzzyKonto (nie wiem czy tak to dokladnie się nazywa) dla osob ponizej 18-go roku zycia. @perlas - rzuc okiem na proste.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 perlas.. ochłoń trochę.. hosting to nie jest chleb w piekarni, że kupujesz i wychodzisz.. przemyśl i wyłóż lepsza gotówkę, a nie napalasz się na gówno na smsy.. kiedyś próbowałem ofertę Interii.. parodia.. co akcja w panelu, to "wyślij sms".. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 Heh przezyłem już kilka hostingów, dlatego na poczatek postanowiłem napisac tutaj temat. Potrzebuje dość "silny" serwer dlatego się nie śpiesze z jego kupnem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 "dość silne" serwery nie są na smsy takie rzeczy to tylko w Erze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 @perlas dla własnego dobra dozbieraj kiladziesiąt złotych i kup sobie normalnie serwer na pół roku lub rok. Hosting za SMS... zapomnij, dobra firma czegoś takiego nie ofertuje bo jest to po prostu nierentowne, firma na tym nie ma żadnego normalnego zarobku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2007 Potrzebuje dość "silny" serwer I nie masz kasy? To coś tu się nie zgadza. Albo znajdź pieniądze, albo nie myśl, że coś kupisz. SMS nie nadaje się do płacenia za cokolwiek w tym stylu, bo z twoich 3 złotych za SMS firma dostałaby około 1zł - to jest skrajnie nieopłacalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bart Wilde 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2007 około 1zł Dokladnie 1.15 w systemie all pay. Perlas jezeli przezyles juz kilka hostingow, to wiesz, ze dobrego i "silnego" hostingu nie dostaniesz za sms...no chyba ze dziennie ) Codziennie smsik i firma zaczyna zarabiac ) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2007 Znalazlem już hosting ;] takze temat nieaktualny. Nie opłacany przez sms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach