Relayed 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 sonin: na XP nie jest lepiej Również wywala Co prawda już pisałem ale mnie też wywala :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 Nie tylko na FF, na Operze też sa problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 Nie ma reguły.. czasami od razu gdy ładuje homepage, a czasami podczas przeglądania tematów. //Edit Właśnie przy ładowaniu tego posta się wyłożył.. nadmienię, że również mam wszelkie bieżące aktualizacje - zarówno visty jak i ff. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 to może macie jakieś dodatki (rozszerzenia) i coś przez to wam się wykłada?? Moje to: i nic mi się nie wykłada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 Ani jednego dodatku.. wszystko świeżutkie - niedawno instalowane.. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pleple 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 To jeszcze wyłącz/odinstaluj plugin flash-a, wylacz java-script. To jedna z tych dwóch rzeczy za pewne (i stawiam na tą pierwszą jednak). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 To jeszcze wyłącz/odinstaluj plugin flash-a, wylacz java-script. To jedna z tych dwóch rzeczy za pewne (i stawiam na tą pierwszą jednak). Też mi się tak wydaje. Nie wiem czy to nie jeden z bannerów flashowych nazwa.pl jest sprawcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 Na 99% flash - na IE się niekiedy wiesza z komunikatem błędu flasha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 no właśnie czyli adblock i po sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 nie wiem, czy już wiecie.. wyszedł FF 2.0.0.12, heh, może to pomoże też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 No bannera nie ma i zobaczmy jak pójdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 ok, machnę sobie adblocka później.. przecież nie będę flasha wywalał jak tu niektórzy sugerowali.. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2008 Wydaje mi się, że AdBlock rozwiązuje sprawę. Poblokowałem reklamy nazwa.pl i jak na razie jest dobrze, ani jednego padu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 10, 2008 Wina raczej leży w systemie adservera. Został jeszcze jeden update, może on pomoże. W najnowsze wersji FF nie wywala mi przeglądarki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2008 Mi niestety w najnowszym FF dalej wywalało. AdBlock całkowicie rozwiązał ten problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2008 AdBlock całkowicie rozwiązał ten problem.Nie rozwiazal, tylko go obszedl Jak nie wyswietlasz reklamy, to nie wywali Ci przegladarki. Proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaKol 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2008 Firefox ostatnio robi się coraz gorszy. Od przedostatniej aktualizacji wiesza się co jakiś czas, użycie pamięci wzrasta z sekundy na sekundę (nawset, gdy się nic nowego nie otwiera) ... trzeba szukać alternatywy ... czy opera tez się teraz tak wiesza jak kiedyś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 12, 2008 Upgrade przebiegł pomyślnie, więc proszę wszystkich o wyłączenie adblocka i testowanie Jak dla mnie subiektywnie strona otwiera się szybciej, nie czeka tyle na odpowiedź z adservera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 12, 2008 Hmmm. Okazuje się, że to wina flash'a w wersji 9. Dla wytrwałych do poczytania: http://sdc.shockwave.com/cfusion/webforums...p;enterthread=y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 12, 2008 Ja mam włączonego AdBlocka, bez niego przeglądanie witryn to istna masakra. Tu nigdy mi przeglądarki nie zamknęło . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2008 Witam Opera również się "wiesza" ,a raczej wywala błąd skutukuje to wyłączeniem się opery ,tylko i wyłącznie ten kłopot spotyka mnie na wht. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 12, 2008 I to jest właśnie ciekawe. Dlaczego akurat tutaj tych "przypadków" jest tak dużo. Może zależy to od technologii wykonania banera ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach