k-meal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Witam! Da rade gdzies kupic domeny .pl taniej niz w nazwa.pl (29,90zl)? Wiem, ze to nie jest duzo, ale chce kupic ich sporo i uzbiera mi sie troche wieksza sumka. Nie moge znalezc nic tanszego. Moze komus sie udalo? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 z tego co mi wiadomo poczkaj do maja / kwietnia maja wtedy poleca znowu ceny w dol . No chyba ze sie sie spieszy z tymi domenami. Jesli chodzi o demeny pl to chyba taniej niema ... no moze w jakis krzakach i na zmiane DNS bedziesz czkal wieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Może po prostu prześlij zapytanie do kilku firm jaki rabat są Ci w stanie zaoferować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 gdy chodzi o odnowienie to najtaniej ma OVH 80zl brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tuX 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 E tam, mam taniej ;-) 67zł. edit: 67zł brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 66 netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k-meal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 E tam, mam taniej ;-) 67zł. edit: 67zł brutto. Ty, czyli jaka firma? nie moge znalezc ceny odnowienia w nazwa.pl . orientuje sie ktos? pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 nie moge znalezc ceny odnowienia w nazwa.pl . orientuje sie ktos?Sprawdz tutaj? Zupelnie nie wiem czemu nazwa.pl umiescila ta informacje w tak nielogicznym miejscu (DOMENY -> Cennik domen)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k-meal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 o fok, nie zauwazylem, ze ceny odnosza sie tez do przedluzenia.<wstyd> przepraszam bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2007 ja odnawiam w rejestrator24.pl - 68 netto:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach