scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2007 Witam. chce kupić licencje DirectAdmin one-time (na 30 lat) proszę przesłać oferty na PW pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2007 bylo na forum , od rusel'a i kogos jeszcze - poszukaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2007 Dla mnie rusel jest nie wiarygodny - nie chce go obrażać ale jakoś nie chce od niego kupować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2007 w takim razie tutaj: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=7837 pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2007 poczekam może ktoś taniej mi tą licencje sprzeda bo zależy mi na jak najniżej cenie bo to dla mojego serwera VPS jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2007 może napisz ile jesteś w stanie zapłacić, będzie na pewno szybciej ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Dożywotnia licencja (tylko na jeden serwer) 270,00zł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tuX 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Ja oferuję dożywotnie licencje za 250 zł z możliwością zmiany IP. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach