dimat 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2007 Superhost.pl napisał mi że zuzywam za dużo mocy procesora (co swoją drogą mnie rozśmieszyło bo mam pare małych, dobrych, sprawdzonych skryptów - ale to na marginesie). Szukam hostingu: ok. >250GB transferu z jakimś sprzętem co wyrobi przy "małych sprawdzonych skryptach" Jak znacie jakieś dobre oferty to napiszcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2007 Brak potrzebnych kluczowych danych. Jakie skrypty, ile odwiedzin, ile zajętego miejsca, transfer miesięcznie czy rocznie, przedział cenowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dimat 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2007 skrzypty oparte głównie na include (małe, sprawdzone) / ok. 7000 unik/dzien / 1,5 GB zajetego miejsca / >250 GB mies. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2007 Raczej dedyk jakiś tani bo przy takim transferze to cena na shared nie byłaby niska. U nas takie konto z 20gb dysku/320gb transferu to około 1680zł / rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2007 Superhost.pl napisał mi że zuzywam za dużo mocy procesora (co swoją drogą mnie rozśmieszyło bo mam pare małych, dobrych, sprawdzonych skryptów - ale to na marginesie). jakie konto miales w superhoscie? domyslam się że reseller ale jaki? ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dimat 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2007 RESELLER MIDI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach