pepus88 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2007 Szukam szybkiego i stabilnego serwera pod serwis darmowych rankingów stron www - www.superlista.pl . W chwili obecnej jest on umieszczony na bardzo dobrym serwerze proste.pl i działa bardzo szybko ale niestety na proste.pl jest właczony safe mode i z tego powodu mój skrypt nie działa prawidłowo. Szukam więc hostingu równie szybkiego jak proste.pl, ale bez włączonej opcji safe mode. Co proponujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2007 blink.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2007 popieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2007 skoro jestes w proste.pl, to moze warto napisac do obslugi i przeniesc sie na IQ.pl ? Tak problemu z safe_mode`em nie bedziesz miec, a najmniej roboty, bo to ta sama firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepus88 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2007 Zastanawiałem sie własnie nad blink.pl , ale z tego co mi odpisał admin odnosnie wildcard, wynika że nie działa on dla subdomen z "www." na początku, a superlisty powinny być dostępne zarówno z "http://" jak i "http://www." na początku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2007 Poprawnie skonfigurowany wildcard musi działać na domenie z przedrostkiem 'www' i bez niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2007 Oni maja autorski panel i może on koliduje z takimi ustawieniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepus88 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2007 Admini napisali ze poczatek www. i panel. są zastrzeżone i subdomena typu www.costam.domena.pl nie bedzie działać ponieważ nie mozna ich dodawac automatycznie, czyli wynika z tego ze w ich panelu trzeba w domenach dodawać ręcznie każdą subdomenę rozpoczynająca sie od www. Nie chcę otwierać nowego tematu, skoro blink.pl nie umożliwi poprawnego działania mojego skryptu, to co powiecie o firmie masternet.pl? Pingi podobne do blink.pl , ich strona główna ładuje się szybko to może ta firma będzie dobrym wyborem? Proszę również o wypowiedź admina odnośnie wildcard czy nie bedzię żadnych problemów tak jak na blink.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach