Artur 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2005 Witam Tak jak pisalismy w tickecie dnspl.net przestaje istniec i serwer bedzie wylaczony. Jezeli chcesz posiadac dalej swoje konto w takiej postaci jak jest konieczne jest jego ponowne oplacenie. Twoje konto to konto z limitem tranferu 8GB Koszt takiego konta to 200 zl brutto na rok czasu w firmie serveradmin.pl Prosze dac znac czy konto ma byc usuniete czy bedzie przedluzane To wysłał mi pan Piotr Kloc z firmy Serveradmin.pl Jeśli to ma być jakiś żart to ja dziękuje za profesjonalizm wszystkim temu podobnym firmom, a w szczególnośći grupie studentów z Rzeszowa bawiących się w hosting wpierw piwniczny a potem "niby profesjonalny" Dziękuje za uwage i życze miłego dnia wszystkim pseudofirmom, dzieciakom bawiącym się w hosting i otwierających firme na "tydzień" To tylko kolejny dowód na to, że będziemy każdą firmę sprawnie filtrować zanim skorzystamy z czyichś usług. PS chcialbym jeszcze dodać ze żadnego ticketu nie dostalem ani mailem, ani w panelu administracyjnym dnspl.net także nic nie znalazłem chyba że wysyłają go smsem i dziwnym trafem zagubił się w tej profesjonalnej serwerowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xslimakx 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2005 Piotr K. nie jest wlascicielem firmy jest nim jego Ojciec - musze przyznac iz wykupilem u nich konto (shella - linuxpl.com nalezy do serveradmin.pl lub na odwrot) i nie bylem zadowolony ale w moim przypadku zachowali sie bardzo dobrze i oddali pieniazki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pioklo Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2005 Kupiles konto w pseudo firmie dnspl a nie w serveradmin. Wlasciciel dnspl wykupil serwer dedykowany za ktorego nie zaplacil i oszukal wszystkich swoich userow. Wiec chyba nie bedziemy utrzymywac serwera jak ktos nam za niego nie placi ,proste nie ? Zaproponowalismy przeniesienie dzialajacych kont na inne nasze serwery i ci uzytkownicy ktorzy sie na to zgodzili i wniesli ponowna oplate maja konta dzialajace na naszych serwerach. Po prostu dales sie nabrac "firmie" dnspl kupujac u nich hosting. Jezeli masz problem ze zrozumieniem u kogo wykupiles hosting to przemysl to jeszcze raz. pioklo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach