Krystek 5 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2007 Uatawienia srefy czasowej w profilu mam dobre, jednak po dodaniu posta o godzinie 9:45 forum wyświetliło godzinę 9:03 przy wiadomości. Pora wyregulować zegarki pardon: ten post miał iść do działu Sugestie. Prosiłbym szanowne grono administratorsko-moderatorskie o przeniesienie tej wiadomości do adekwatnego działu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2007 my to wiemy, na razie musisz wytrzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2007 Niestety na serwerze czas jest w chwili pisania przesunięty o 18 minut. Korekcja w ipb nie ma sensu. Dostałem informację, że będzie zmieniana platforma vps'a na xen i mam nadzieję, że wtedy będę miał dostęp do ustawień czasu na serwerze. Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2007 u mnie czas jest przesuniety o jakieś 2 GODZINY... do przodu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2007 @Sponsi może sprawdź w panelu kontrolnym ustawienia "Ustawienia forum > strefa czasowa": GMT +1:00 Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris I mam tak jak @Fobi napisał +~18 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach