TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2007 Witam, Poszukuję osoby, która odpłatnie pomogałaby mi przy serwerze w "kryzysowych" sprawach, przy optymalizacji, minimalizacji obciążenia itd. Mialem nieprzyjemnosc poznac juz wielu administratorów.. heh, co ja piszę - pseudo administratorów, którzy niby pracują w znanych i profesjonalnych firmach, a w rzeczywistości nic nie umieją i na niczym się nie znają. Na dodatek kontakt z nimi jest tragiczny, często ich nie ma itd. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na pw. Tylko poważne oferty, a nie jakieś - za przeproszeniem - gówno z jakim spotykałem się dotychczas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2007 Poszukuję osoby, która odpłatnie pomogałaby mi przy serwerze w "kryzysowych" sprawach, przy optymalizacji, minimalizacji obciążenia itd. Mialem nieprzyjemnosc poznac juz wielu administratorów.. heh, co ja piszę - pseudo administratorów, którzy niby pracują w znanych i profesjonalnych firmach, a w rzeczywistości nic nie umieją i na niczym się nie znają. Na dodatek kontakt z nimi jest tragiczny, często ich nie ma itd. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na pw. Tylko poważne oferty, a nie jakieś - za przeproszeniem - gówno z jakim spotykałem się dotychczas. Bardzo proszę opisać szerzej temat, między innymi: system (jeśli Linux - jaka dystrybucja), w jaki sposób ma wyglądać pomoc, krótka informacja na temat stanu serwera (jaki sprzęt, łącza, software). forma zabezpieczenia współpracy (umowa etc.) Pozdrawiam Przemysław Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach