netu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2007 Macie moze cos takeigo jak dedibox czyli tanio nawet dobze. Oczywiście nie chodzi mi tutaj o posrednikow dedi bo oni chca 2x tyle co dedibox.fr a ja szukam czegoś taniego duzy dysk i szybkie łacze czyli tak jak na dediboxie EDIT: chyba nikt mi nie pomoze a szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2007 Macie moze cos takeigo jak dedibox czyli tanio nawet dobze. Oczywiście nie chodzi mi tutaj o posrednikow dedi bo oni chca 2x tyle co dedibox.fr a ja szukam czegoś taniego duzy dysk i szybkie łacze czyli tak jak na dediboxie EDIT: chyba nikt mi nie pomoze a szkoda tutaj masz polskiego (ale sobie życzy ) http://aau.pl/ tutaj najtańszy pośrednik zagraniczny: www.dediboxinternational.com możesz też skożystać z innej firmy ovh.com - napewno lepsza jakość niż dedibox. Z tego co widzę chesz postawić na tym klienta torrenta edit: jak chcesz to mogę ci jeszcze polecić keyweb.de tam też mają "unlimit traffic", ale oni jak widzą że przekroczysz 10 TB odrazu ze 100 mbit masz na serwer 200 Kb Więc trzeba pilnować a tak to ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2007 edit:jak chcesz to mogę ci jeszcze polecić keyweb.de tam też mają "unlimit traffic", ale oni jak widzą że przekroczysz 10 TB odrazu ze 100 mbit masz na serwer 200 Kb Więc trzeba pilnować a tak to ok bzdura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2007 jarek ja prosilem o coś a'la dedibox a nie jego pośredników co nasiałem w poście pierwszym a ty mi tutaj z auu.pl -krzak czy www.dediboxinternational.com więc jak macie cos podobnego do dedi to zapodajcie info (ceny nie muszą być az tak bardzo podobne) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2007 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...c=3644&st=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2007 dzięki shive skorzystam z tamtej listy ale nadal poszukuje tej alternatywy dla dedibox.fr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2007 W takim razie przeszukasz sobie tamtą listę i coś znajdziesz. Zawsze, żeby osiągnąć jakiś cel wymagane jest minimum zaangażowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2007 noo jak narazie to sprawdzam pokolwi te adresy które są na tamtej liście i jeszcze raz ci dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2007 Weź pod uwagę, że w bardzo wielu firmach ceny ostatnio wzrosły, więc być może aż tak różowo nie będzie jak myślałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2007 wiem wiem ale powoli juz chyba mam to co bym chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2007 Podziel się tym co znalazles.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2007 korzystam z listy podanej przez shive-a więc jak tam poszukasz to znajdziesz to samo co ja a mnie nie chce sie przepisywać ofert ze stron z listy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2007 Ale chamski się zrobiłeś netu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonix 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 Witam.. a czy ktos wie na jakich zasadach opiera sie kupowanie serwa u http://www.dediboxinternational.com hmm francuskiego nie znam ani nie mam zadnego znajomego we francji.. chcialbym kupic serwer ale nie od razu na rok czyli narazie na pare miechow.. chce na nim zainstalowac utorrenta pod shella. Czy ktos mi moglby z tym wszytkim pomoc.. oczywiscie odplatnie czekam na odpowiedz i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 hmm francuskiego nie znam ani nie mam zadnego znajomego we francji..Czy na prawde tak ciezko kliknac na angielska flage w menu po prawej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach