Pablo20r 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 W tym momencie używam skryptu phpbb by przemo o wielkości 71 tyś postów ok 800 użytkowników raczej jednorazowo jest max 100 osób co i taks sie rzadko zdarza. forum znajduje sie na koncie hostingowym średniej firmy. Baza danych zajmuje 130 MB teraz na przemie. Średnie wartości ze statystyk Webalizer z ostanich 6 miesięcy: Średnia ilość wizyt na dzień: 237 Średnia ilość wizyt na miesiąc: 6352 Średnia ilość stron na dzień: 972 Średnia ilość stron na miesiąc: 25854 Szukam konta hositngowego gdzie mogę to przenieść to forum. Chodzi mi o niezawodne serwery i dobra pomoc administratora. Przenosząc forum chcę przejść spowrotem na orginalny skrypt phpbb. Zastanawiam sie nad kei.pl ma ktoś może jakieś inne propozycje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 Jaki budzet? Moze jednak nie na czyste phpbb a na jakis inny skrypt? Ja np. wlasnie pracuje nad przenosinami z ipb na punbb 1.3 (a wczesniej mialem z phpbb na ipb ) Ale ogolnie: 1. progreso.pl 2. iq.pl 3. kei.pl 4. nq.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 BOSS proszę, nie.. doradź mu i365 albo innego gniota.. ) po co nam psuć serwy usługodawców hehe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 A cholera o tym nie pomyslalem To Pablo skresl z listy progreso A na serio, nawet przy takim ruchu jak przejdzie na punbb (tak wiem, bede sie lobbowal ) to przy obecnym przemie wyjdzie jak jakies male forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 A dlaczego chcesz się przenieść i jaki generujesz transfer? Możę home.pl oni tam bardzo lubią Przemo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 A dlaczego chcesz się przenieść i jaki generujesz transfer?Pewnie dlatego, że aktualny usługodawca dziękuje za współpracę lub konto jest juz za małe.Możę home.pl oni tam bardzo lubią Przemo.Żartujesz sobie? Zresztą są jeszcze firmy które "lubią" "by przemo" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo20r 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 powtórzę uciekam od przema. Przechodzę na phpbb czyste. Zmieniam usługodawcę ponieważ obecny nie ma możliwości utworzenia mi subdomen typu cos.domena.pl Dlatego poszukuje czegoś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 Zresztą są jeszcze firmy które "lubią" "by przemo" ? progreso moje lubi - 8 odslon na godzine na razie nie chce mi sie zmieniac.. chociaz nawet i mniej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo20r 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 A progreso już odmówiło mi hositngu jak pytałem czy nie będzie problemu z postawieniem u nich mojego forum transfer który generuje w tym momencie nie przekracza 10 G miesięcznie I teraźniejszy usługodawca nie każe mi sie wynosić :-/ Sam chcem sie przenieśc z powodów napisanych wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 bo fora, niszczą dobre polskie serwery. Zmykajcie z nimi za granice.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 progreso moje lubi - 8 odslon na godzine na razie nie chce mi sie zmieniac.. chociaz nawet i mniej;)No to na prawdę baaaardzo dużo A progreso już odmówiło mi hositngu jak pytałem czy nie będzie problemu z postawieniem u nich mojego forumI bardzo dobrze Najwyższa pora aby firmy hostingowe odmawiały współpracy przy forach typu "by przemo" może wówczas takowi użytkownicy zaczną się zastanawiać nad tym co posiadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo20r 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 Majkel. może podaruj sobie takie stwierdzenia sam ić za granice jeśli chcesz ja zadałem pytanie jeśli na nie nie chcesz odpowiedzieć to po prostu nie odpowiadaj a te stwierdzenia pisz w sowich tematach np:-/ I bardzo dobrze rolleyes.gifNajwyższa pora aby firmy hostingowe odmawiały współpracy przy forach typu "by przemo" może wówczas takowi użytkownicy zaczną się zastanawiać nad tym co posiadają. Nie odmuwilo hostowania przema tlyko zwyklego skryptu phpbb tak dla wyjaśnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 I bardzo dobrze rolleyes.gifNie odmuwilo hostowania przema tlyko zwyklego skryptu phpbb tak dla wyjaśnienia Większa firma powinna dawać jako gratis słownik języka polskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2007 ale mi zamiana.. Przemo na phpBB... hehe.. swoją drogą ostatnio postawiłem tak dla jaj punBB (na progreso hehe.. ale nikt tam prawie nie będzie chodził, bo to forum na lekcje angielskiego .. fajny skrypcik, lepszy chyba niż SimpleMachines, które jest trochę chaotyczne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2007 Baa poczekaj na oficjala punBB 1.3 lista zmian w porownaniu do 1.2 jest ogromna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pliknet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2007 W tym momencie używam skryptu phpbb by przemo o wielkości 71 tyś postów ok 800 użytkowników raczej jednorazowo jest max 100 osób co i taks sie rzadko zdarza. forum znajduje sie na koncie hostingowym średniej firmy. Baza danych zajmuje 130 MB teraz na przemie.Średnie wartości ze statystyk Webalizer z ostanich 6 miesięcy: Średnia ilość wizyt na dzień: 237 Średnia ilość wizyt na miesiąc: 6352 Średnia ilość stron na dzień: 972 Średnia ilość stron na miesiąc: 25854 Szukam konta hositngowego gdzie mogę to przenieść to forum. Chodzi mi o niezawodne serwery i dobra pomoc administratora. Przenosząc forum chcę przejść spowrotem na orginalny skrypt phpbb. Zastanawiam sie nad kei.pl ma ktoś może jakieś inne propozycje?? http://nazwa.pl/hosting.php?s=sz&idts=51 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2007 tylko nie nazwa :/ poza tym ostatnio krzywo patrza na fora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach