PZPN 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2007 Witam, Poszukuje hostingu który oferuje konta na różnych adresach ip. Konta będą z minimalnym obciążeniem Parametry: Hdd: 10-100MB Transfer: 1GB msc. Php/Sql/ Oplata msc. Interesuję mnie każda ilość, docelowo 50-100 Kont. Proszę o kontakt na PW lub w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2007 a nie lepiej kupić jakiegoś lowendowego dedyka/vpsa i pakiet ip w ilości odpowiadającej wymaganiom ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2007 Witam, możemy przygotować ofertę wstępną na 50 adresów ip z kontami, przesłałem na priv wiadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZPN 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 patrick zastanawiałem się nad tym, może znasz jakies dobre firmy, godne polecenia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 @patrick sądze, że taniej wyjdzie kupić konta za "parę złotych rocznie" niż dedyk z tyloma adresami IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2007 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: www.tani-hosting.net/seo.html Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gofer 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2007 witam, dopiszę się do tematu, interesuje mnie hosting z około 20 adresami ip (może być więcej), raczej nie interesuje mnie dedyk, ponieważ nie umiem nim zarządzać, ani kupno 20 różnych kont (bo trzeba pilnować 20 hostingów a nie jeden), proszę o ofertę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach