KdA 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2007 Szukam profesjonalnego i dobrego hostingu, na którym mógłbym umieścić kilka moich serwisów. Jakie parametry są mi potrzebne?: Powierzchnia: minimum 10GB Transfer miesięczny: minimum 50GB Reszta najlepiej nielimitowana PHP4, PHP5 MySQL 4 i 5 możliwość konfiguracji domen i kont ftp ze wskazaniem na katalog możliwość dowolnego podziału miejsca na pocztę, bazy i pliki (w tych 10GB) Będzie tam ze 3-5 serwisów. Każdy będzie generował na początku około 200-400 unikalnych odwiedziny. Przydatna byłaby też możliwość przejścia na większy pakiet, kiedy serwisy rozrosły by się . Cena jaką mógłbym zapłacić to ~400-500zł + VAT. Wiem, że jestem wymagający, ale może się by coś takiego znalazło. Serwer może być też za granicą Ciekawe byłoby SISCO.COM.PL pakiet SERWER PRO ale czy można u nich indywidualnie dogadać sie co do niektórych parametrów konta za drobną opłatą? Niektóre parametry niebyły by mi potrzebne, a niektóre bym zwiększył. I czy jest możliwość przejście w przyszłości na wyższy pakiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bętkowska 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2007 Witam, oczywiście że jest możliwość w przyszłości przejścia na wyższy pakiet a jeśli chodzi o dogadanie sie co do parametrów to zapraszam na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach