wesolak 7 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2007 Witam, jak w temacie chciałbym się zapytać czy ktoś zna jakieś dobre strony z ofertami serwerów dedykowanych w Polsce. Nie mówię tutaj o www.serwerydedykowane.pl tylko o czymś co ma pingi do 20ms max. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2007 Witam, jak w temacie chciałbym się zapytać czy ktoś zna jakieś dobre strony z ofertami serwerów dedykowanych w Polsce. Nie mówię tutaj o www.serwerydedykowane.pl tylko o czymś co ma pingi do 20ms max. no wlasnie - pytanie co znaczy dobry i co znaczy tani ? zagraniczne dedyki maja wyjsciowo slabe dyski i malo ramu ... teoretycznie mozna nawet dac im za pol darmo pasmo 100 mbit bo tyle w zyciu nie wyciagna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2007 w serwerydedykowane.pl możesz kupić łącze Premium i mieć ping ~20ms IP 195.114.0.1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2007 w serwerydedykowane.pl możesz kupić łącze Premium i mieć ping ~20ms IP 195.114.0.1 Łącze z kiepskim wyjściem do TPSA:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2007 ja z tpsa mam 11-12 ms na to ip... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2007 Sam ping to nie wszystko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2007 nie kapuje czemu sie tak SD czepiacie DC w wawie maja ok na zwyklym laczu mam z chello ping 6-10ms a z neo ~100 a na premium jest nicki i do tpsy.. z uptime tez nie ma problemow od kilku miechow wiec o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2007 Wsio OK. Od jakiegoś czasu TP SA dla SD na łączu premium leci przez ATM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2007 no ciekawe.. moze gamepady wiedza dokladnie o co biega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2007 A co "gamepady" mają wiedzieć?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2007 A co "gamepady" mają wiedzieć?:> Na temat łącza? Teraz wszystkie Premium leca przez ATM. ogolnikowo zrozumialem, ze sami zmieniliscie (firma gamepad) na ATM. A widze ze cala Prosperita na tym jedzie. Czyzby to koniec problemow z wydajnoscia do TPnetu z SD ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2007 Bez naszych 'uporczywości' i wstępnych ustaleń z ATM do niczego by nie doszło. Głowy nie dam uciąć, ale raczej całe SD korzysta już z TPSA via ATM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2007 Napisałem, że nie chciałbym w serwerydedykowane.pl gdyż do nich mam ping 30-40ms a do ich łącza premium, które rzekomo ma pingi 20ms, mam w granicach 35ms. A co do dedyka to 2ghz i 1gb ramu wystarczajacy. Co do dysku nie jestem wymagający, 60 by starczyła spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2007 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=7632 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2007 Napisałem, że nie chciałbym w serwerydedykowane.pl gdyż do nich mam ping 30-40ms a do ich łącza premium, które rzekomo ma pingi 20ms, mam w granicach 35ms. A co do dedyka to 2ghz i 1gb ramu wystarczajacy. Co do dysku nie jestem wymagający, 60 by starczyła spokojnie. w jakim przedziale cenowym szukasz ofert? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach