Ignition 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2007 Szukam jakiegoś hostingu pod 2 statyczne stronki + moze katalog stron. Potrzeba mi 1 baza msql, mozliwość podpiecia conajmniej 2 domen. Liczy się dla mnie stabilność, transfer nie powinien byc wiekszy niż 5gb miesiecznie, istotoną kwestią jest też rozliczanie w systemie miesięcznym gdyż nie lubie płacić za serwer odrazu za rok z góry. Obecnie mam konta na ovh.pl, only.pl, nsf.pl, hostings.pl, cyberdusk.pl i jor.pl szukam więc serwera z innym IP niż te które podałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2007 fastom.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2007 Witam serdecznie! Proponuje zapoznać się z ofertą firmy MasterNET.pl - serwer PREMIUM 1GB/5GB - tylko 70zł netto rocznie ewentualnie platforma WebISP.pl - serwer START 200MB/48GB (transfer rozliczany rocznie) - tylko 35zł netto rocznie Nasza firma działa już trzy lata na rynku, posiadamy autorski panel administracyjny - nie ma się czego obawiać, że nagle zniknie Nie stosujemy opłat miesięcznych gdyż jest to nieopłacalne z punktu księgowości. Zapraszamy do darmowego testowania serwerów. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach