Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2007 Witam, Od rana w gornym menu obok "Mój Asystent ' Moi przyjaciele" mam informacje że mam " -1 Nowych wiadomości" Odpalałem skrzynkę itp, ale informacja się nie zmienia Coś to nowe IPB sie sypie hehe ;-) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2007 Może zapchana skrzynka? Limit jest na 50 wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2007 Ja mam -6 Nowych wiadomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2007 Wczoraj czyściłem skrzynkę - zostały 3 wiadomości tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2007 A teraz? Jak się nie poprawi to znów ticket do ipb (gosh, ale dziurawy update) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2007 Wciąż tak samo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2007 U mnei rowniez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zin 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2007 Jak masz "-3" wiadomości to wyślij sobie 3 i zgodnie z matematyką powinieneś mieć 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2007 Niestety jeszcze nie wiedza jak to poprawic, czekam na poprawke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2007 Heh, no teraz u mnie również: "-2 Nowych wiadomośc".... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2007 a do mnie od xxx dni dochodza puste wiadomosci na PW i odemnie i ja nie placze :> a te minusyy to rzecz nabyta lol . Moze by tak poprawic ten skrypt ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2007 U mnie jest wszystko ok mimo tego, iż praktycznie co dziennie dostaję po parę PW - licznik działa dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2007 Dobra, zobaczcie czy już jest dobrze, gdyż u mnie ten problem nie występuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2007 Nadal to samo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2007 Ja też mam -1 Nowych wiadomości więc zgłaszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2007 Ok, osoby które miały ujemną liczbę wiadomości powinny mieć 0 i już powinno być dobrze. Ale poprawka nie jest oficjalna więc nie wiadomo czy w każdym przypadku działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2007 U mnie już jest OK. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2007 U mnie tez jest oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach