Tomi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2007 Czy jest jakieś narzędzie (najlepiej online) do sprawdzania czy dany DNS jest skonfigurowany do przyjęcia domeny. Chodzi mi tutaj o serwer dns do którego nie mam uprawnień. Niby podpiołem domenę a ona już od kilku dni lata gdzieś w sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2007 a na www.dnsstuff.com nie ma tego co potrzebujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2007 Nie ma tam takiego narzędzia. Zresztą tam ostatnio mam zakaz wstępu: WARNING: You are using a web proxy that is currently being abused by malware. Please go here for more details. The web proxy IP is 87.10....... Prawdopodobnie za podkręconego fasterfoxa mnie zbanowali. Niesataty mam sztywne IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2007 man dig. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2007 Szukam coś bardziej pod kontem gotowca via przeglądarka. Komendy shell [dig-] raczej odpadają. EDIT:: Znalazłem Gotowca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach