wesolak 7 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2007 Witam, mam do sprzedania serwer dedykowany zakupionego w NetDirekt, przez polskiego pośrednika Exportal.Pl. Serwer nie jest mi już do niczego potrzebny, a jest to bardzo dobra maszyna i szkoda mi jej oddawać spowrotem. Specyfikacja serwera: Pentium3 733mhz 256mb ram 10GB HDD 500GB Transferu 3 Adresy IP Rescue-mode Darmowe rebooty Darmowe reinstalle systemu Własne rev-dns Koszt takiego serwera: 90zł miesięcznie. Chętnych zapraszam aby pisali na forum lub pod numerem gg: 4303494 P.S Oczywiście nic nie zabieram tutaj dla siebie, 90zł to normalna cena za ten serwer w Exportal.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2007 off - To jaki sens jest sprzedawania skoro kazdy w kazdej chwili moze sobie kupic takiego VPS'a ? Niewidze sensu istnienia tematu ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2007 off - To jaki sens jest sprzedawania skoro kazdy w kazdej chwili moze sobie kupic takiego VPS'a ? Niewidze sensu istnienia tematu ...... jedyna zaleta byłaby jesli byłby dobrze skonfigurowany i zabezpieczony? dla początkujących to może być ciekawa opcja. ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2007 @verde ale o jakim Ty VPS'ie mówisz? Przecież to jest najtańszy serwer dedykowany z oferty netdirect.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2007 @verde ale o jakim Ty VPS'ie mówisz?Przecież to jest najtańszy serwer dedykowany z oferty netdirect.de jemu chyba chodzilo o to, ze w tej cenie to bedzie mial juz VPSa o tych samych parametrach. Tyle, ze dedyk to zawsze dedyk i jest w calosci twoj obojetnie jaki by byl.. W VPSach nawet nie wiesz dokladnie ile masz pamieci wolnej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach