b0b3k 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 Mniej więcej takie zasoby: 200-300 mb miejsca 50-60 gb miesięcznego transferu 2 bazy mysql podpinanie domen aliasy na maile php4 (najlepiej z .php5) wysoki uptime, szybkośc serwera, dobry kontakt biblioteka gd Aktualnie mam i365 - ale więcej męczenia się niż "spania spokojnie" ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 Budżet? Przy tak dużym transferze miesięcznym musisz zainwestować >500-600zł netto rocznie, no chyba, że nie przeszkadzają Ci częste pady serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 ale on te filmy linkuje z zewnątrz, więc ja określam transfer na początek na 20-30 Gb spokojnie wystarczający Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
b0b3k 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 Dokładnie tak jak napisał Sponsi, ja mam tylko baze danych z odnośnikami <embed ..>, orientacyjnie oglądalnosc to okolo 150 tys /miech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 5gb pojemności 80gb transferu/miesiąc Cena (netto): miesięcznie: 70 PLN rocznie: 420 PLN w promocji (kod urodziny) za pierwszy rok 210zł netto. Spokojnie wystarczy. www.prohost.pl - plan starter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bętkowska 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2007 Witam, 6 gb - pojemność 600 gb transferu rocznego roczna cena netto 299 zł Jest to oferta Blink.pl pakiet serwer komfort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach