kufel 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2004 niechze kto zrobi jakies ladne buttony do wht.pl to wkleje je czasowo na paru stronach naszych serwisow by troche je popchnac do przodu. jezeli ktos ma jeszcze jakies pomysly promocyjne chetnie poslucham bo podoba mi sie idea wht. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2004 ja jutro zrobie tylko mi przypomnijcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2004 no i gdzie buttony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Maj 25, 2004 no mieli robic ale cos nie widac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2004 ja zrobilem ;p ale chyba Ci nie przypadl do gustu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Menek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2004 Ja za posade adminka, lub prezesa modów moge wypozycjonować forum ;-) Fajne forum, więc chętnie obejme fajne stanowisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2004 Ja za posade adminka, lub prezesa modów moge wypozycjonować forum Pozdrawiamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grz3siek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2004 są już te bannerki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2004 http://www.webhostingtalk.pl/viewtopic.php?t=271 banner na www.webhostingtalk.pl/5.swf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sKproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2004 No nawet ładny jak by nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Październik 10, 2004 Wracajac do sprawy promocji webhostigtalk.pl. Jesli ktos chce pomoc w pozycjonowaniu forum (jak wiadomo wiekszosc ruchu w przegladarkach generuja wyszukiwarki) to prosze o umieszczenie linka: <a href="http://www.webhostingtalk.pl" alt="hosting" target="_blank">hosting</a> Lub z adresem domeny jesli ktos czuje sie zagrozony P.S. raczej wszyscy wiedza jak trudno pozycjonowuje sie na fraze "hosting" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach