allegrowiczek 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 witam nie znalazlem podobnego tematu, wiec pisze ten potrzebuje serwera okolo 200-300 mega, z transferem rzedu 3-5 giga miesiecznie, szybki i BEZAWARYJNY jest mi on potrzebny tylko i wylacznie do trzymania tam fot, ktore linkuje do aukcji na allegro i wrzucam sobie je globalnie jakims klientem ftp na serwer do jednego katalogu czyli niby nic zwyczajnego, ale szukam i szukam czegos dla siebie w takich ubogich konfiguracjach i albo abstrakcyjne, albo, wiem, ze mnie zjedziecie, ale kupilem sobie wlasnie tez na allegro kiedys serwer (w sierpniu jakos) i od tej pory juz nie licze awarii, teraz znowu nie dziala i powiedzialem sobie dosc dzieki za sugestie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 proste.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 Proponuje zapoznać się z ofertą platformy hostingowej WebISP.pl firmy MasterNET.pl a dokładniej pakiety: - START 200MB/48GB transferu rocznego (tylko 35zł netto rocznie) - HOME 1GB/120GB tranferu rocznego (tylko 70zł netto rocznie). Firma ogólnie posiada już ponad trzyletnie doświadczenie w branży hostingowej, autorkie rozwiązania oraz szybkią oraz rzetelną pomoc techniczną. Zapraszamy do darmowego testowania naszych usług. Z całą pewnością w/w serwery wirtualne zaspokoją Pańską potrzebę. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 proste.pl bedzie na pewno dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 proste.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 Heh jak na foty na Allegro, to: http://imageshack.us/ lub http://fotosik.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allegrowiczek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 no dzieki, juz wczesniej myslalem o proste, a teraz to juz jestem pewnie a imageshack zupelnie nie zdaje egzaminu przy wiekszej ilosci zdjec, nie mowiac juz o ich zarzadzaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 do proste.pl dorzucilbym blink.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 no dzieki, juz wczesniej myslalem o proste, a teraz to juz jestem pewnie a imageshack zupelnie nie zdaje egzaminu przy wiekszej ilosci zdjec, nie mowiac juz o ich zarzadzaniu Proszę spróbować serwisu fotka.iplaneta.info nasza zalety to: Nie kasujemy plików z serwera Brak blokad wyświetlania zdjęc tak jak na imageshack ze zdjęcie jest zbyt duzo razy wyswietlane i blokują u nas tego nie ma Bardzo szybki serwer który posiada aż 4Gb pamięci ram Szybkie łącze Wysokie uptime na poziomie około 99 % Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach